(TEAM) COACHING

Througether verzorgt de intervisie en supervisie

Througether verzorgt de intervisie van de coaches bij een grote ICT-dienstverlener. Coachpoolmakelaar Tinus Boes is verantwoordelijk voor de club. 

“Tineke Pacqué is heel goed in het begeleiden van groepen. Ze geeft je de ruimte, maar houdt toch de benodigde controle.”


Interview met klant

Througether in gesprek met Tinus BoesTineke Pacqué: een intervisor met passie
“Vier jaar terug maakte ik kennis met Tineke. Ze werd door ons ingehuurd vanwege haar expertise op het gebied van intervisie” vertelt Tinus Boes. Er was direct een klik: “vaak zijn professionals tegelijk wat af- standelijk door hun zakelijk heid. Maar Tineke straalt tegelijk professiona- liteit en warmte uit. Dat is bij haar echt heel fijn in balans en ze is daardoor erg toegankelijk.”De samenwerking liep direct goed. En nog steeds. “Ik heb Tineke steeds weer opgezocht. Vooral vanwege haar natuur- lijke coachingshouding. Ze is respectvol confronterend en ik merk dat Tineke door haar benadering mensen in beweging brengt en tot het nadenken zet. Dat is de reden dat wij haar inhuren, dat ze mensen echt weet te raken.”

Intervisie
In het voorjaar van 2009 zette de organisatie een interne coachpool op, die bestaat uit een zevental management consultants die parttime optreden als personal coach voor collega’s. Het zijn professionele coaches met een gedegen opleiding en ervaring die hun vak met veel passie uitvoeren. Eén van de belangrijkste taken van coachpoolmakelaar Tinus Boes is het scheppen van de juiste randvoorwaarden waardoor de coaches in hun vak kunnen excelleren. Daarom zette hij al bij de introductie van de coachpool ook een intervisieprogramma op voor de coaches zelf. Met Tineke als intervisor. “Ze verzorgt regelmatig intervisie met de groep.”

Heel goed in groepen
Als intervisor begeleidt Tineke onder meer groepssessies en daar ervaart Tinus Boes de kwaliteiten van Tineke als coach. “Ze geeft mensen de ruimte, maar tegelijk houdt ze de controle, heeft oog voor het individu, maar ook voor het groepsproces. Tineke is echt heel goed met groepen.”

Boes is enthousiast over de professionaliteit, de energie en de aanpak van Tineke Pacqué. “Ik zou haar zeker aanbevelen voor intervisie en supervisie. Zij is naar mijn mening ook heel goed als executive coach. Tineke is iemand die passie voor haar vak uitstraalt. En dat werkt.”
Aanvraag Nieuwsbrief


Your Name:
E-mail:*
Type the characters you see here:

Actueel
Linkedin